Suomeksi

AJANKOHTAISTA:

FLISIK-hankkeen loppuseminaari pidetään Vaasassa 4.2. (Seminaariohjelma). Ilmoittautuminen viimeistään 30.1., sähköpostitse lotta.halden(at)ely-keskus.fi tai puhelimitse 0400-359 448

FLISIK- (purot ja metsä) ja LUMO- hannkeiden yhteinen raportti (Luonnon monimuotoisuuden ja vesienhoidon edistäminen LUMO- ja FLISIK-hankkeissa Kurikassa) on valmis!

Tarkempaa tietoa Kyttäluoman ja Lehtiluoman kartoituksesta, tilasta  ja kunnostustarpeesta löytyy hankkeen raportista (Kyttäluoman ja Lehtiluoman tila sekä mallikohteiden kunnostusssuunnitelma)

Mikä FLISIK-hanke?

Merenkurkun pienvesien elinvoimaisuuden puolesta -hanke (ruotsiksi För LIvskraftiga Småvatten I Kvarkenregionen, josta on saatu hankkeen lyhenne FLISIK) aloitti toimintansa kesäkuun alussa ja on Suomen ja Ruotsin välinen Merenkurkun alueella toimiva yhteistyöhanke. Hankkeen tavoitteena on levittää metsäympäristöön liittyvää vesitietoa ja -taitoa toiminnalla mallivesistöissä. Hankkeen pitemmän aikavälin ensisijainen tarkoitus on parantaa Merenkurkun alueen kaikkien pienvesien elinvoimaa ja tilaa.

Hanke on Botnia Atlantica-ohjelman Interreg hanke, joka jatkuu 31.5.2014 asti. Hankkeen johtavana tuensaajana, jolla on päävastuu hankehallinnosta ja toiminnan koordinoinnista, toimii Etelä-Pohjanmaan elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus. Hankepartnereita Suomessa ovat Metsähallitus, Rannikon metsäkeskus ja Etelä-Pohjanmaan metsäkeskus. Ruotsalaisia yhteistyökumppaneita ovat Länsstyrelsen i Västerbotten ja Skogsstyrelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s