SLUTSEMINARIUM – LOPPUSEMINAARI 4.2.2014

Projektet För LIvskraftiga Småvatten I Kvarkenregionen FLISIK har slutseminarium tisdagen 4.2.2014. Seminariet är tvåspråkigt och kostnadsfritt. Anmälningar och information om specialdiet levereras senast torsdag 30.1. till Lotta Haldin, per e-post lotta.haldin(at)ely-keskus.fi eller  telefon 0400-359 448!

Seminarieprogram

Merenkurkun pienvesien elinvoiman puolesta (FLISIK)-hanke järjestää loppuseminaarinsa 4.2.2014. Seminaari on kaksikielinen ja maksuton. Ilmoittautuminen ja tieto erikoisruokavaliosta on ilmoitettava viimeistään torstaina 30.1. Lotta Haldinille sähköpostitse lotta.haldin(at)ely-keskus.fi tai puhelimitse 0400 359 448

Seminaariohjelma

Restaurerings talko / Kunnostus talkoot

Restaurerings talko / Kunnostus talkoot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: